Förskolan Egalia

Mat

VECKA 26

Måndag:
Lunch: Spagetti med tomat och linssås och sallad.
Mellanmål: Yoghurt med flingor och bär.

Tisdag:
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och sallad.
Veg biffar med samma tillbehör.
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Onsdag:
Lunch: Korvstroganoff med ris och sallad.
Veg stroganoff med samma tillbehör
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Torsdag:
Lunch: Brytböngryta med bulgur och sallad
Mellanmål: Smoothie och knäckemacka

Fredag:
Lunch: Tomatsoppa med bröd och pålägg
Mellanmål: Korv med bröd

VECKA 27

Måndag:
Lunch: Pasta med quornsås och sallad.
Mellanmål: Yoghurt med flingor och bär

Tisdag:
Lunch: Marinerad kycklingklubba med bulgur och sallad.
Veg falafel med samma tillbehör.
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Onsdag:
Lunch: Fiskgryta med kokt potatis och sallad.
Veg gryta med samma tillbehör
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Torsdag:
Lunch: Bönmixgryta med ris och sallad
Mellanmål: Smoothie och knäckemacka

Fredag:
Lunch: Linssoppa med bröd och pålägg
Mellanmål: Korv med bröd

VECKA 28

Måndag:
Lunch: Pasta med tomat och sås och sallad.
Mellanmål: Yoghurt med kuddar

Tisdag:
Lunch: Chili sin carne med ris och sallad
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Onsdag:
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och sallad.
Veg biffar med samma tillbehör
Mellanmål: Macka med pålägg och mjölk.

Torsdag:
Lunch: Kikärtor gryta med bulgur och sallad
Mellanmål: Frukt mellis och macka

Fredag:
Lunch: Broccoli soppa med bröd och pålägg
Mellanmål: Smoothie med macka

gronsaker.jpg Vår kock använder ekologiskt och säsongsbaserat i största möjliga mån. Grönsaker serveras till varje lunch.

Senast uppdaterad 180620