Sidhuvudbild

Mat

meramat2.gif

Matsedel

Lunch Vecka 2 - 2018

Måndag
Lunch: Penne rigatti med vegofärs

Tisdag
Lunch: Saffransgryta med sejfisk och potatis

Onsdag
Lunch: Bön- och kokosgryta med bulgur

Torsdag
Lunch: Broccolisoppa med hembakat bröd

Fredag
Lunch: Kyckling/vegogryta med ris

Lunch Vecka 3 - 2018

Måndag
Lunch: Pasta med champinjon- och purjolöksås

Tisdag
Lunch: Sejtärningar med ägg- och persiljasås

Onsdag
Lunch: Kikärtsgryta med bulgur

Torsdag
Lunch: Löksoppa med hembakat bröd

Fredag
Lunch: Pann/vego-biffar med gräddsås och stekt potatis

Nicolaigårdens kock lagar all mat från grunden och använder ekologiska
och säsongsanpassade livsmedel i största möjliga mån. Sallad serveras till varje lunch. Varje dag serveras även mellanmål. Mellanmålet kan bestå av fil, yoghurt, müsli, flingor, frukt, smörgås och pålägg. Vatten eller mjölk serveras till varje måltid.

Senast uppdaterad 180112