Sidhuvudbild

Viktigt att tänka på

Glöm inte att läsa veckoplaneringen som finns på varje basgrupps hemvist, som alltid innehåller aktuell information.

När ditt barn är sjukt, meddela oss samma dag senast kl 8.00, detsamma gäller vid friskanmälan. Barnet ska ha en feberfri dag hemma innan återkomst till förskolan. Vid maginfluensa en symtomfri dag hemma innan återkomst. Ni kan också alltid lämna meddelande på vår telefonsvarare.

En förälder bör alltid finnas tillgänglig per telefon under dagarna. Tala om var vi kan nå dig om du skall vara på ett annat ställe än vanligt. Uppdatera om du får nytt telefonnummer eller adress.

Märkning av kläder är praktiskt och bra. Sedan bör det alltid finnas extrakläder, så barnet har ombyte, och regnkläder och stövlar. Kolla lite då och då i korgen med kvarglömda kläder.

Vi vill inte att barnen tar med sig leksaker till förskolan, då dem lätt blir borttappade, går sönder och skapar onödiga konfilkter mellan barnen. Ifall leksaker ändå råkar komma med så ansvarar vi ej för dessa.

Det är mycket viktigt för oss att ni inför varje ny vecka fyller i barnens närvarotider på listan som finns i entrén. Ring alltid om du skulle bli försenad.

IMG_4565.JPG

Senast uppdaterad 150121