Sidhuvudbild

Om Spira

Spira är en öppen pedagogisk verksamhet för adopterade barn och deras familjer boende i Stockholms stad samt Huddinge, Värmdö, Nacka och Vallentuna kommun.

Spiras uppgift är att i nära samarbete med föräldrarna erbjuda barnen en god pedagogisk gruppverksamhet samtidigt som föräldrarna ges möjlighet till kontakt och gemenskap. Detta leder till många möten och ett fritt utbyte av kunskaper, erfarenheter och idéer mellan föräldrar och personal. De pedagogiska och sociala inslagen är ofta sammanvävda.

ritaJPG.jpeg

Utanför Stockholms stad.
Kommuner har möjlighet att teckna avtal för att få tillgång till Spira och Duvnäs föräldrastöd, där samtalsstöd och samspelsbehandling erbjuds.

När avtalet med kommunen är klart är ni välkomna till Spira.

Vid frågor rörande avtalet mellan kommuner och Resurscentrum för adopterade och deras familjer, kontakta riikka.norrbacka.landsberg@stockholm.se

SommarSpira

Spira har nu sommaruppehåll.
Tack alla barn och föräldrar för denna termin!
Vi önskar er en riktigt skön sommar och så ses vi igen i augusti!

Onsdag den 15 augusti startar Spiras verksamhet upp i vår stuga som ligger mittemot Karlhällsgård på Långholmen.
Den 3 september flyttar vi tillbaka till våra ordinarie lokaler på Skånegatan 87.

På Långholmen grillar varje dag kl. 11- 12 och det finns vatten, kaffe, ketchup och senap samt micro. Ni tar själva med er det som ska grillas. Medtag tallrik och mugg då vi försöker hålla nere våra sopor och inte vill använda papptallrikar.
Vi leker och utforskar naturen. Det är en uteverksamhet, så ta med kläder efter väder. Vi sjunger kl. 10.30 och 13.30 som vanligt.

langholmen.jpg

Sommarfest

stugan.jpg Torsdag den 14 juni hade vi sommarfest. Vi bjöd på korv, vegokorv och bröd, samt saft kaffe och småkakor.

Tack alla familjer som var med på sommarfesten för en fin dag tillsammans!

Logga in Produkt från Lawebb Logga in