Eken

Traditioner

förskolans dag

Förskolans dag firar vi tillsammans barn och pedagoger på förskolan. Vi leker lekar på gården, erbjuder ansiktsmålning för de som vill och sjunger tillsammans i en gemensam sångsamling.

Sommarfest

Till sommarfesten bjuds familjerna in att delta. Om vädret tillåter har vi picknick ute på gården och sjunger några sånger tillsammans. Festen avslutas med en bild/film-visning från vårterminen.

Ljusfest

För er som är nya familjer på Tantolunden så kan vi berätta att vi, precis som många andra förskolor inom Maria förskoleenhet, valt att ersätta det traditionella luciafirandet med ett firande som fokuserar mer på gemenskap och kamratskap. Vi sjunger några sånger tillsammans i en stor ring, där ni föräldrar och familjer deltar tillsammans med barn och pedagoger.
Efter sångstunden bjuder vi på fika/korv med bröd och de som vill har möjlighet att skänka ett bidrag till ett välgörande ändamål. Sedan är ni välkomna in på avdelningarna för att ta del av barnens arbeten och alster från terminen samt en film-/bildvisning från verksamheten.

laroplatta-december-ht-2016-340.JPG

Senast uppdaterad 170102